lauantai 21. joulukuuta 2013

21.12.-13

Alkuun pienet esittelyt. Olen 16-vuotias lukiolaistyttö ja tästäpä tää "blogiura" alkaa. Enempää en vielä itsestäni halua kertoa, mutta kaikki aikanaan. 

Nimensä mukaisesti blogi on päiväkirjani. Toki ihan kaikkea en aio tänne suoraan laittaa, koska en halua jakaa koko elämääni netissä. Kirjoittelen tänne siis arjestani, sekä jos sopiva aihe löytyy, niin kirjoitan myös mielipidepostauksia. Jos tulit vierailemaan blogiini, niin jätäthän kommentin muistoksi; pieni teko sinulle, suuri minulle! ;)

Tänään kävin ostamassa vihdoin joululahjat! Paketointi oli ehkä maailman parasta, ja ens vuonna aion panostaa myös pakettien ulkonäköön, vaikkakaan eihän ne paketit kovin kauaa ehjinä ole kun ne parissa sekunnissa revitään auki.


Tänä vuonna jouluinnostus on tullut vasta tällä viikolla. Oikeastaan ei tunnu vieläkään, että joulu olisi tulossa. Ulkona on liian vähän lunta, eikä omassa huoneessa ole mitään joulujuttuja. Eikä tänä vuonna ollut edes joulukalenteria, koska siitäkin olen jo raaskinut luopua.

Huomenna voisin kirjotella tänne oman TOP-10 joululahjalistan, sekä vähän jouluperinteistä, nyt kun on paikka jonne pääsee hössöttämään! 

-Jenna-



Kuvat (c.) We<3it


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti