sunnuntai 22. joulukuuta 2013

TOP-10 Joululahjat

Kuten lupailin niin kirjotan nyt tämän postauksen joululahjoista. Haluaisin vaikka mitä, joten 10 suosikkilahjan valitseminen oli hankalaa! Yritän hieman perustella myös lahjatoiveitani.



10. Kengät

Kengät HM 34,95€
Niin yksinkertaiset, mutta niin täydelliset! Tämmösiä kenkiä oon ettiny jo kauan ja jos joulupukki ei näitä tuo, niin pakko käydä ite ostamassa. 

9. Bleiseri

Bleiseri Zalando (Only) 31,95€
Taas asia, jota olen etsinyt jo kauan. Toki väri ei tässäkään miellytä, mutta malli on oikeantyyppinen. Joulun jälkeen alennusmyynneistä ostankin ison kasan jakkuja, koska tätäkään en usko jouluna saavani!

8. Iittala Kartio- lasit

Iittala Kartio- lasit Iittala 2kpl 12,20€
Kunhan muutan omaan kotiin, niin ainakin astiat on tarkoin suunniteltu. Iittalan Kartio- malliston lasit miellyttävät eniten omaa silmää, ja pikkuhiljaa olisi tarkoitus näitäkin ostaa. Toivon todella, että jouluna jo yhden paketin näitä saisin.

7. Raha

Niin perusjutulta kuin se kuulostaakin niin pakko myöntää, että usealle olenkin sanonut toivovani rahaa. Näin vältän ns. turhat lahjat, ja saan ostaa kaikkea mitä todella tarvitsen.

6. Lahjakortit

Taas aika perus, mutta en mielellään toivoisi mitään vaatteita muilta, vaan ostaisin mieluiten itse. Lahjakortit on niin käteviä, joten pakkohan niitä oli toivoa. ;)

5. Villasukat

kuva WE<3it
Villasukat tartteisin. Ja tää on ehkä ainut lahja jonka tiedän saavani 100% varmasti! Kukaan ei tiedäkkään miten innoissani olen näistä, koska kaikki edelliset villasukat on jonkun koiran takia hajonnut.

4. Tehofööni

Tehofööni Peten koiratarvike 249,95€
Kaikki koiranomistajat tietävät kuinka työlästä turkkirotua on kuivata käsiföönillä. Siispä itseäni sekä koiraa ajatellen (meidän molempien hermoja säästellen) aion ostaa joulun jälkeen itselleni myöhäiseksi joululahjaksi tehoföönin. 

3. Järkkäri

Järjestelmäkamera Gigantti 699€
Pari vuotta olen jo järkkärin aikonut ostaa, mutta aina on tullut jotain tärkeämpää ostettavaa. Näin käy myös tänä vuonna koska TOP-listan 2 on tällä hetkellä tärkeämpi ostos.

2. Puhelin


Nokia Lumia 1520 Gigantti 645€
Nykyinen puhelimeni alkaa sanoa yhteistyötä irti, joten toivon todella uutta puhelinta jouluksi. Mallilla ei ole kauheasti väliä, tää tuli nyt vaan ekana silmään.

1. Suklaa

Koska rakastan suklaata, niin tottakai haluan sitä tänäkin jouluna, ja se on tärkein asia! Suoraan sanottuna oon pettyny jollen suklaata saa. :D

*En hyödy linkkien klikkaamisesta millään tavoin (niin kuin uudelta bloggaajalta voi varmaan olettaakkin, mutta sanoinpa silti), ja kaikki kuvat on kuvan alapuoleisista linkeistä otettuja, jollei toisin mainita. 

Jos joku sattuu tämän postauksen lukemaan, niin jättäkäähän kommentteihin omat joululahjatoiveenne! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti