maanantai 23. joulukuuta 2013

23.12.-13

Tää päivä on ollu täynnä itkua ja turhautumista. Viime yönä en vaan saanut unta joten neljään asti katsoin uuden päivän & teiniäitien jaksoja. Rupesin ihmettelemään, et onpas musta tullu tunneherkkä (onko se edes sana?) kun itkin melkein kokoajan teiniäitien aikana.

Aamulla heräsin 9 jälkeen ja väsyttää vieläkin! Eikä asiaa helpota yhtään se, että olin koko päivän lapsenvahtina. Nyt oli pakko tulla kirjottamaan postausta, koska suunnitelmissa olis kohta ruveta nukkumaan! Väsymyksen huomaa varmaan siitäkin, että olen yllätysyllätys ollut kärttyinen koko päivän ja itkua on väännetty pienemmistäkin asioista.

 Nyt pakko mainita myös hirmua tärkeä asia, oon ihan rakastunu aurajuustoon ja hillosipuleihin! Aurajuustoa söisin varmaan paketin kerrallaan, jos mahdollisuus tulisi. Voiko joku oikeasti olla noin hyvää?!

Tästä postauksesta tulee hieman pomppaileva, koska pakko tietysti mainita semmoinen asia (kun kukaan ei varmaan vielä tiennytkään), että huomenna on joulu, ja pelkkä ajatuskin on ruvennut ahdistamaan. Vihaan joulua. Vihaan jouluruokaa. Jouluruoasta teenkin vielä tämän päivän aika postauksen, jos tulee yöllä taas hetkiä etten saa nukuttua.

Kunhan kello on 00.00 niin arvatkaa kuka alottaa joulun avaamalla suklaarasian? Voiko olla suurempi suklaahimo vaikka vasta suklaata söinkin. Itse en todellakaan tule saamaan lisäkiloja jouluruoalla, joten pitää hoitaa suklaalla sitten sekin osa. ;)

Tätä poistausta jälkeenpäin lukiessa tuli itselle ainakin vaikutelma, että olisin raskaana, joten pakko vielä mainita, että ei en ole raskaana! jos joku ihana sattuu tämän postauksen lukemaan niin todella hyvää ja rentouttavaa joulua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti